Kino4ua.com
HD 720p
R

Укус (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Bite
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ніккі М. Джеймс, Брук Кеннеді, Лонні Прайс
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Рейчел та Лілі живуть по сусідству. Головні героїні сидять удома, тому що Нью-Йорк, як і багато інших міст, охоплений панікою коронавірусу. В умовах самоізоляції здається, що зайнятися взагалі нема чим. Головні героїні розуміють, що вони мають роботу, яку дуже хотілося б зберегти попри все. Такий сюжет розвитку подій ми чудово знаємо, проте серіал розповідає про альтернативний перебіг еволюції вірусу. Друга хвиля привносить у геном інфекції нову мутацію, що перетворює людей на зомбі. У нових реаліях навряд чи хтось захоче сидіти вдома. Що ж буде далі у цій неймовірній історії? ©Kino4ua Укус (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?