Kino4ua.com
HD 720p
R

Поліція Гаваїв (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hawaii Five-0
Країна:
США
Режисер:
Стів Бойум, Бред Тернер
Тривалість:
00:43:15
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий - 1, 2 сезон, Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий - 3 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm, Octopus
Раніше головний герой жив на Гавайських островах, а потім поїхав працювати в Америку. Деякий час він служив у морській піхоті, а потім показав себе як висококласний поліцейський. Одного разу йому повідомляють трагічну звістку про вбивство батька. Чоловік відправляється на батьківщину, щоб розшукати злочинців і заховати їх за грати. Однак там він знайомиться з губернатором, і той пропонує Стіву очолити поліцейську команду швидкого реагування, що працює під прикриттям. Це пов'язано з тим, що курортні Гаваї виявилися у владі злочинного світу, і тільки справжні професіонали можуть врятувати жарку перлину Америки. Так Стів стає лідером команди 5.0, а потім до нього приєднується місцевий детектив, хто ненавидить працювати на пляжах, колишній поліцейський Чин і його двоюрідна сестра Коно, яка нещодавно завершила навчання і повна рішучості навести порядок в штаті.
Робота під захистом губернатора дозволяє Стіву вийти на вбивць свого батька і розібратися з ними. Незабаром герої серіалу «Поліція Гаваїв» візьмуться за розслідування викрадення співробітника великої комп'ютерної корпорації, в результаті чого безпека всієї країни опиниться під загрозою. Однак, не встигнувши відпочити після успішного завершення небезпечної справи, команда буде з'ясовувати подробиці конфлікту місцевих молодіжних угруповань, а потім стане відомо про втечу насильника з в'язниці. Кримінальник вже встиг викрасти молоду пару, і зараз їх життя знаходяться під загрозою. Викрадення, озброєні пограбування, містичні вбивства, злочини проти національної безпеки - кожен день підносить команді 5.0 нові заплутані справи, які необхідно розкривати оперативно і професійно. ©Kino4ua Поліція Гаваїв (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?