Kino4ua.com
R

Мандрівний лицар 2010

Рік:
Ор. назва:
Knight Rider 2010
Країна:
США
Режисер:
Сем Піллсбері
Тривалість:
01:27:40
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Мандрівний лицар 2010 – фантастичний трилер, дія якого відбувається у нашому світі, але вигляд він має дещо незвичний. Над поселеннями людей стоять світлові ковпаки – спеціальні захисні куполи. Люди розділені на кілька груп – ті, хто може жити у суспільстві, і ті, кого потрібно ізолювати. Останніх поміщають у резервації, де їх пильно охороняють. У центрі сюжету знаходиться чоловік, який вправно оминає пункти охорони таких резервацій, а допомагає йому у цьому його всюдихід. На цій неймовірній машині головний герой може перевозити втікачів чи ще когось. І на цей транспортний засіб «задивляється» один лиходій – злочинець, у якого є фірма з виробництва віртуальних ігор. Сам він хворий, але це не заважає йому будувати лихі плани. Тільки центральний персонаж своє майно так легко не віддасть, тому протистояння не уникнути… ©Kino4ua Мандрівний лицар 2010 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?