Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Був собі Дедпул

Рік:
Ор. назва:
Once Upon A Deadpool
Країна:
США
Режисер:
Девід Літч
Тривалість:
01:51:41
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Майже всі глядачі знайомі з Дедпулом. У кінематографі існує велика різноманітність супергероїв, але цього персонажа можна по праву назвати унікальним. Навіть перебуваючи на краю загибелі, Дедпул примудряється жартувати і виплутуватися з екстремальних ситуацій. Головний герой комедійного бойовика «Був собі Дедпул» погодиться будь-які пригоди, аби помститися комусь із давніх ворогів чи допомогти звичайним людям. Дедпул не пишається своїм безсмертям і ставиться до нього як до прокляття. У минулих фільмах про відважного месника було чимало жорстоких сцен. У цьому проекті криваві епізоди відсутні, оскільки він призначений для дітей віком від 13 років. Однак від цього кінострічка не стає менш цікавою. По суті, перед нами все той же Дедпул - трохи неохайний, але сильний, мужній і, найголовніше, смішний. Фільм можна сміливо назвати новинкою: творці повністю змінили монтаж, а також зняли низку принципово нових сцен. На глядачів чекають оригінальні діалоги, гострі жарти та запаморочливі пригоди персонажа, які цього разу пов'язані з Різдвом. Навіть супергерої не оминають цього чудового свята. ©Kino4ua Був собі Дедпул 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    Олег
    18 липня 2022 00:09
    + 0 -
    Класний бздур!:) Не шаблонно, весело - можна і подивитися.