Kino4ua.com
480p

CSI: Кіберпростір (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
CSI: Cyber
Країна:
США
Режисер:
Егіл Егілссон, Ерік Ла Салль, Алек Смайт
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, двоголосий
Завжди на першому місці у людей були сімейні стосунки, робота та якесь хобі. На даний момент до цих життєвих цінностей додався інтернет та кіберпростір. Адже тепер суспільство стало дуже залежати від гаджетів різного плану та перекладу даних лише в електронному вигляді.
Кіберпростір допомагає швидше розвиватися бізнесу, робити простіше особисте спілкування та по-новому проводити своє дозвілля. Тепер навіть віртуальна пам'ять допомагає злочинному світу заволодіти особистими даними величезної кількості користувачів.
Головний персонаж Евері Райан - вона працює спеціальним агентом з розкриття злочинів на кібер рівні. У дівчини унікальна і важлива робота, адже в онлайні можуть зароджуватися найпідступніші плани у якихось хакерів, і це може перерости в найстрашнішу загрозу для всього нашого світу. ©Kino4ua CSI: Кіберпростір (1, 2 сезон) 2015, 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?