Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Де живуть мрії / Куди приводять мрії

Рік:
Ор. назва:
What Dreams May Come
Країна:
США, Нова Зеландія
Режисер:
Вінсент Ворд
Тривалість:
01:53:43
Переклад:
Українська мова Лвоголосий закадровий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
В останні роки Голлівуд звернувся до своєї "духовної сторони". Але, як довели численні фільми про ангелів, теологія на великому екрані не завжди відображає біблійні факти. Останній нестандартний калейдоскоп слабо пов'язаних метафізичних гіпотез з'явився у фільмі "Куди наводять мрії". Крім пропаганди реінкарнації, егоцентрична подорож по небесах і пеклі заперечує суверенітет Бога на користь уяви, карми та поп-психології. У фільмі знялися Робін Вільямс та Аннабелла Шіорра у ролях Кріса та Енні Нільсен, родинних душ, які переживають низку сімейних трагедій. Їхні двоє дітей-підлітків гинуть в автокатастрофі. Кріса осягає та ж доля через чотири роки. Емоційно спустошена і охоплена почуттям провини, Енні скоює самогубство, отримуючи автоматичний квиток у пекло. Похмура історія. Сенс цього лиха в тому, щоб припустити, яка сюрреалістична вічність лежить за дверима смерті, і подивитися, чи зможе любов Кріса до Енні змінити її долю. У процесі "Сни" малюють візуально привабливе, але духовно неспроможне уявлення про потойбічне життя. Барнет Бейн, співпродюсер фільму, сказав CCM: "Я читаю Біблію і перебуваю в постійних стосунках із Божественним і відчуваю, що Бог присутній у моєму житті. Це моє головне прагнення. Фільм є виразом цього". Фільм висловлює віру в те, що рай і пекло – це не більше ніж продовження наших земних снів та кошмарів. Люди самі вирішують, де вони проведуть вічність і що там знайдуть. Там немає жодного суду. І жодного Ісуса. ©Kino4ua Де живуть мрії / Куди приводять мрії 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?