Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Щасливого Різдва

Рік:
Ор. назва:
Last Christmas
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Пол Фіг
Тривалість:
01:42:49
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Головна героїня, на ім'я Кейт вже давно не вірить в дива. Прозаїчні будні молодої леді з раннього віку почали походити на рутину, де необхідно лише думати про те, як добути кошти на існування, і протягнути ще один, нічим не примітний день. Жительці що загрузла в боргах Лондона, доводиться крадькома спостерігати за щасливими покупцями магазину, де вона працює звичайної продавщицею. Посмішки відвідувачів, обтяжених передсвятковими клопотами, здаються бідоласі чимось далеким. В її свідомості вони представлялися інопланетянами і були абсолютно далекі від її сумного життя, в якій особисте щастя ніяк не бажає склеюватися воєдино.
Але, вона навіть не уявляє з якої причини, її ще дужче дратують дзвінкі дзвіночки, гірлянди, що світяться і життєрадісний сміх. Засмучену дівчину, несподівано помічає вельми чарівний хлопець. Він сказав незнайомці пару компліментів і запросив на побачення. Ошелешена раптовим вчинком і, не вірячи у власне щастя, співробітниця супермаркету, замість того, щоб довірити серце кавалеру, насторожується. Колишні помилки і розставання починають нагадувати їй про марність буття. Чи зможе нещасна героїня довіритися і, нарешті, знайти в шанувальнику благородного обранця, або ж зруйнує невірним вчинком подарунок долі, вирішувати тільки їй. ©Kino4ua Щасливого Різдва 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?