Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Китайський квартал

Рік:
Ор. назва:
Chinatown
Країна:
США
Режисер:
Роман Поланські
Тривалість:
02:10:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
«Китайський квартал» — кримінальна драма Романа Поланскі, яка отримала чотири «Золоті глобуси», «Оскар» та три нагороди Британської кіноакадемії. Сценарист Роберт Таун був запрошений написати сценарій за книгою "Великий Гетсбі" за нечувані гроші, але він відмовився на користь "Китайського кварталу". Він створював цю історію з нуля і отримав набагато нижчий гонорар. Сюжет фільму є класичним «нуаром» – його дії розгортаються в Америці тридцятих років, а головний герой, якого зіграв Джек Ніколсон, – приватний детектив. Детектива Джейка Гіттеса наймає розкішна жінка на ім'я Евелін. Це виглядає як звичайна справа: він повинен простежити за її чоловіком, який, на її думку, ходить ліворуч. Холліс, її чоловік, працює інженером у великій водопровідній компанії Лос-Анджелеса. Незабаром після початку роботи Холліса знаходять мертвим. Джейк вирішує продовжити розслідування і з'ясувати, у чому був замішаний чоловік Евелін. Він зустрічає на своєму шляху до істини корумпованих чиновників, мафію та інших зловмисних персонажів. Рекомендуємо дивитися онлайн «Китайський квартал» всім шанувальникам жанру. ©Kino4ua Китайський квартал 1974 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?