Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Легіон (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Legion
Країна:
США
Режисер:
Ной Хоули, Майкл Аппендаль, Дэнни Гордон, Лариса Кондрацки
Тривалість:
60
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий / CC
Переклад:
Російською - AMS, FOX, Gears Media, HDrezka Studio, Jaskier, LostFilm, NewStudio, TVShows, Кубик в Кубе
Головний герой Девід страждає від складного психологічного розладу. Йому важко відрізнити реальність від вигадки, минуле від справжнього. Хлопець вважає, що у нього роздвоєння особистості, проте лікарі впевнені, що він мутант, що не усвідомив сутність своєї сили. Згодом він знаходить ясність розуму і починає розуміти, що все його внутрішні голоси більш ніж реальні, а дивні видіння і спогади - зовсім не ігри хворої уяви. Девід здатний поглинати сили людей і мутантів, а після користуватися ними. Розгадавши сенс видінь, він намагається допомогти іншим мутантам у війні з людьми. Однак результатом його дій стає Апокаліпсис ... ©Kino4ua Легіон (1, 2, 3 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?