Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дорога до НБА

Рік:
Ор. назва:
Hustle
Країна:
США
Режисер:
Джеремайя Сагар
Тривалість:
01:58:06
Переклад:
Українська мова Професійний дубьований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
За сюжетом спортивного кінофільму «Прорватися в НБА», баскетбольний скаут Стенлі Шугерман отримує останню нагоду довести свою професійну спроможність, щоб надалі перекваліфікуватися на тренера. У цій лізі він перебуває вже 30 років, часто буває далеко від сім'ї, пропускав усі дні народження доньки і на його думку так нічого і не досяг. Керівництво не в захваті від ідей Стенлі і йому наказує продовжувати колишню роботу, тому він намагається використати будь-яку можливість і знайти того, хто допоможе вирватися вперед.
З року в рік йому доводилося їздити по світу в пошуках талановитих баскетболістів, які мають потенціал заявити про себе на найвищому рівні. Однак шлях до вершини виявляється тернистим. Стенлі доведеться мотивувати свого підопічного, паралельно борючись з бюрократами, конкурентами і часом, що стрімко минає. Вони мають лише шість тижнів, щоб привести Бо в потрібну форму. Разом з тим Стенлі переживає особисту сімейну драму, адже через прихильність до роботи йому доводиться нехтувати власною сім'єю, але його дружина так довго чекала успіху чоловіка і ось тепер вона сама готова підштовхнути його до останнього кроку і виявитися поряд зі своєю мрією. ©Kino4ua Дорога до НБА 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?