Kino4ua.com
480p
R

Південна територія / Саутленд (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Southland
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Крістофер Чулак
Тривалість:
00:43:15
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NovaFilm
Фільм починається з того, що наш головний герой (Бен) влаштовується в відділ поліції. Шефом там є досвідчений і досить жорсткий офіцер. Трохи попрацювавши, герой розуміє, що його керівник не зовсім щирий у своїх діях і вчинках. Вони, так би мовити, носять неоднозначний характер. Бен підозрює, що все, що відбувається веде його в бік від рамок закону.
Також присутні і інші основні герої фільму - Лідія і її напарник. Лідія - досить симпатична жінка, яка вимушена піклуватися про важко хвору матір. Її напарник одружений, у нього підростає троє дітей, але щось підказує, що не такий ж і щасливий його сімейний союз.
Обставини і події зв'яжуть всіх персонажів і об'єднають їх для досягнення спільної мети ... ©Kino4ua Південна територія / Саутленд (1, 2 сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?