Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Оселя зла: Виродження

Рік:
Ор. назва:
Resident Evil: Degeneration
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Камія Макото
Тривалість:
01:36:05
Переклад:
Українська мова AniUA | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний багатоголосий
Для людей, непідготовлених до атаки, все не могло пройти безболісно та тихо. Переляк та шок посіяли паніку серед усіх тих, хто був на той момент там. Тільки не Клер і Леон. Парочка молодих людей чекала на цей момент майже все своє життя, адже вони удвох збираються знищити полчища цих істот. Колись давно вони були причетні до справи з "Амбреллою". Хлопці не готові залишити все просто так, і тепер вони мають намір вступити в нову сутичку. Єдине, що може зупинити їх і все людство – вірус, який вже випущений на волю. До нього немає протиотрути, і він уже готовий розповзатися повітрям і заражати всіх, хто не встиг дізнатися про небезпеку. Ніхто навіть не знає, що зомбі – це не найстрашніше, що може бути. ©Kino4ua Оселя зла: Виродження 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?