Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Америка: Фільм

Рік:
Ор. назва:
America: Der Film / America: The Motion Picture
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Метт Томпсон
Тривалість:
01:38:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Америка: Кінофільм – пародійний мультик, який показує альтернативну версію появи Штатів. Отже, у центрі сюжету праотці, які і заснували Америку, але тут показане їх життя до цієї визначної події. Джордж Вашингтон, наприклад, жив розмірено, щасливо і навіть розкішно. А поки він розслаблявся, британська влада керувала Новим Світом. Її тиранія дуже не подобалась Аврааму Лінкольну, тому він намагався підбурити свого друга Джорджа до активних дій і спротиву. Але Вашингтона все влаштовувало. І так було б далі, якби генерал Бенедикт Арнольд не перейшов на бік Британії. Лінкольн не хотів вірити у те, що Арнольд зрадник, але від правди не втечеш. А тут ця правда виявилась ще й убивчою у прямому сенсі слова. Втративши друга, Вашингтон вирішив мститись. І для цього він почав збирати людей, які готові разом з ним піти проти британців… ©Kino4ua Америка: Фільм 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?