Kino4ua.com

Блейд 2

Рік:
Ор. назва:
Blade II
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Гільєрмо дель Торо
Тривалість:
01:57:31
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Головний герой фільму наполовину вампір. Такий образ його не влаштовує, тому він намагається протистояти цьому. Кров для нього не джерело існування. Спрагу і голод він втамовує за допомогою сироватки. Звуть його Блейд. Те, що для будь-якого кровопивці вважається смертельно небезпечним, на Блейда ніякого впливу не робить. Він не боїться ні часнику, ні сонячного світла. Це не здатне вбити його. Старіє він так само, як прості люди. Наставник хлопця вирішує покінчити життя суїцидом, проте його рятують.

Зараз він в комі. Решта кровопивців використовують його тіло в якості джерела крові. Герою необхідно за всяку ціну врятувати вихователя. Це не тільки вчитель, а й близький, вірний друг. Несподівано, він дізнається про небезпеку: в місті з'явилися невідомі дивні істоти, що володіють непереборною силою і вбивають всіх навколо, включаючи власних побратимів. Монстрів не здатне зупинити навіть срібло. Ці руйнівники є носіями небезпечного вірусу, здатного зробити монстрів непереможними. Блейд об'єднується з рештою кровососами, щоб спільними зусиллями подолати ворога, що представляє загрозу не тільки вампірам, але і всьому людству ... ©Kino4ua Блейд 2 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?