Kino4ua.com
HD 720p
G

Зіроньки на Землі

Рік:
Ор. назва:
Taare Zameen Par
Країна:
Індія
Режисер:
Аамір Хан
Тривалість:
02:42:33
Переклад:
Українська мова Субтитри UKR/ENG
Восьмирічний хлопчик Ішан Авасті не такий, як інші діти. Йому важко дається те, що іншим дітям його віку дається легко. Світ не розуміє хлопчика, навіть рідні батьки його не розуміють. Коли Ішан втретє провалює шкільні іспити, батько, щоб покарати сина, відправляє його до школи-інтернату. Самотність спустошує дитину, Ішан докоряє себе за розлуку з батьками, але й їм не може пробачити. Одного дня в житті хлопчика з'являється вчитель малювання Рам Нікум – єдина людина, котра його розуміє. Рам ставить собі за мету змінити життя Ішана… ©Kino4ua Зіроньки на Землі 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    23 червня 2021 15:49
    + 0 -
    Очень интересная история о безразличии и невежестве, а также про настоящую заботу и любвь. Ограниченность мышления не дает увидеть способности талантливого ребенка, отсутствие стереотипов и опыт - позволяют раскрыть личность. 
    Грустно, ярко, увлекательно и актуально. Хорошие родители любят и гордятся, а не унижают из-за личных амбиций. Высококвалифицированные учителя - видят проблему и потенциал ребенка, а не используют устаревшие методы из-за лени.