Kino4ua.com
R

Ніч іде за нами

Рік:
Ор. назва:
The Night Comes for Us
Країна:
Індонезія, США
Режисер:
Тімо Тьяджанто
Тривалість:
02:00:47
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - AlphaProject
Тріада південно-східній Азії контролює 80 відсотків контрабанди в Азії, отримуючи надприбуток від торгівлі зброєю, наркотиками і людьми. Щоб захистити канали поставки від хаосу і втручання, ватажки тріади створили групу елітних посланців, яким дозволено вдаватися до крайніх заходів для врегулювання конфліктних ситуацій. В елітний загін входить герой бойовика «Ніч іде за нами» - досвідчений найманець Іто.

Він звик вбивати людей, але не зміг застрелити юну дівчинку, на очах якої були вбиті батьки. Однак жалість до дівчинки матиме серйозні наслідки для Іто, так як з його вини в живих залишився єдиний свідок безжального злочину. Таких проступків тріада не прощає і на Іто обрушується вся міць кримінальної організації. ©Kino4ua Ніч іде за нами 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?