Kino4ua.com
R

Дух відьми

Рік:
Ор. назва:
Witches in the woods
Країна:
Канада
Режисер:
Джордан Баркер
Тривалість:
01:30:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) iTunes
Трилер «Дух відьми» з елементами жахів знайомить нас з дівчиною на ім'я Джилл. Вона є лютою активісткою, яка часто читає лекції своїм друзям, вважаючи, що вони повинні знати всю правду. Однак вона ніяк не вирішується повідомити своєму бойфренду Дереку, що їх відносини підійшли до кінця. Джилл тягне до останнього і боїться сказати йому, що її почуття вже давно пройшли, а сама вона хоче свободи.

Дія починається в той момент, коли друзі по університету пропонують Джилл відправитися разом з ними в поїздку, щоб трохи розважитися і зайнятися улюбленим спортом. Ця ідея подобається героїні, тому вона дає згоду. У поїздці Джилл планує повідомити Дереку, що між ними все скінчено. Але для цього доведеться підібрати зручний момент.

В дорозі герої зустрічають таблички із застереженнями. Незважаючи на це, вони продовжують свій шлях, не звертаючи уваги на знаки. А коли сонце опускається за горизонт, то їх позашляховик дивним чином втрачається. Незабаром у них закінчується бензин, а самі вони виявляються відірваними від цивілізації. ©Kino4ua Дух відьми 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?