Kino4ua.com

Клуб молодих мільярдерів

Рік:
Ор. назва:
Billionaire Boys Club
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Кокс
Тривалість:
108
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Всі люди люблять гроші, але не всі готові справлятися з наслідком того, що великі гроші, можуть принести проблеми. Іноді краще варто триматися від великих сум подалі. Але коли ти молодий, то здається, що сама удача буде посміхатися тобі завжди. Незважаючи на небезпеку, герої цієї картини готові ризикнути, і спробувати зірвати великий куш. Події відбуваються в Лос-Анджелесі, в 1980-і роки. Це місто в будь-які часи приваблює гроші з усієї країни. Саме сюди приїжджають самі різні люди, які ведуть тут свої справи. Тільки в «Місті ангелів», можна відразу стати багатим, і неважливо яким шляхом приходять кошти.

Головне тут вчасно зметикувати, що до чого. Головні герої фільму, збираються заробити великі гроші, але як вони збираються це зробити? Природно, вплутавшись в аферу, яка ще наведе в їхніх життях повний безлад. Майбутнє діло, обіцяє принести хлопцям свій результат вже в самий найближчий час. Вони вплутуються в одну махінацію, яка дозволить їм стати ще багатшими. Але як відомо, удача може відвернутися в будь-який момент. Що буде з героями історії? ©Kino4ua Клуб молодих мільярдерів 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анатолій
    8 лютого 2020 15:16
    + +1 -
    цікавий повчальний фільм