Kino4ua.com
R

Крамничні злодюжки

Рік:
Ор. назва:
Manbiki kazoku
Країна:
Японія
Режисер:
Хірокадзу Корееда
Тривалість:
02:00:40
Переклад:
Українська мова AniTube | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
Крамничні злодюжки – драматична стрічка, яка розповідає про дружню родину, яка живе у бідності вже багато років. Головою сім’ї є звичайний робітник, який важко працює, але це не дає йому грошей у тій кількості, яка потрібна, щоб усі члени сімейства були хоча б не голодні. Основним фінансовим джерелом залишається пенсія бабусі, але це просто жалюгідні крихти, на які ледь вдається купити їжі. У таких умовах навіть не дивно, що деякі члени сімейства перетворюються на дрібних злодюжок. Вони крадуть у магазинах різні дрібниці, а через деякий час цим же починає займатись і голова родини. А одного разу, повертаючись додому, чоловік знаходить дівчинку. Вона маленька і беззахисна, він просто не може залишити її там одну. Головний герой приводить її додому, хоч і розуміє, що ще одну людину прогодувати їм буде важко. Дружина не рада дитині, але пускає її в дім. А невдовзі родина бачить по телевізору новину про зниклу дівчинку, яку шукає все місто… ©Kino4ua Крамничні злодюжки 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?