Kino4ua.com
R

Нові мурахи в штанях

Рік:
Ор. назва:
Knallharte Jungs
Країна:
Німеччина
Режисер:
Гранц Хенман
Тривалість:
01:23:14
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Чудова молодіжна комедія, закручена на незрозумілих відносинах з протилежною статтю в період статевого дозрівання. Оскаженілі гормони Фло не дають йому ні хвилини спокою, а тут ще й кращий друг постійно потрапляє в різні переробки, в яких він виставляє Фло повним ідіотом. Як жити далі, якщо ти любиш Майю - найпопулярнішу дівчину школи, а вона навіть не помічає твоєї присутності ?! У цій справі тобі допоможе твій приятель з ще більш дивним прізвиськом «red bull». Разом вони розробляють геніальний план по успішному підкоренню її серця. Чи перешкодять обставини звершення їх плану або Майя все-таки не його мрія? ©Kino4ua Нові мурахи в штанях 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    6 січня 2022 02:37
    + 0 -
    старенький но еще очень даже смотрибельный)