Kino4ua.com
G

Ману

Рік:
Ор. назва:
Manou the Swift
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Крістіан Хаас, Андреа Блок
Тривалість:
01:30:47
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Німецький комедійно-пригодницький мультфільм «Ману», який призначений для перегляду в сімейному колі, знайомить нас зі стрижем на ім'я Ману. Він відрізняється від своїх родичів тим, що зростає і виховується в сім'ї чайок. З цієї причини герой намагається навчитися плавати і навіть ловити рибу. Ману спостерігає за своєю сім'єю і повторює рухи чайок, сподіваючись, що у нього вийде також пурхати крилами.

Коли настає традиційне літнє змагання, то герой з жахом для себе усвідомлює, що він не зможе стати чайкою. У цей момент його світ немов руйнується. Здається, що Ману просто втрачає свій сенс життя. І тому він відлітає з дому, сподіваючись знайти свій власний шлях.

Незабаром після цього Ману зустрічає нових друзів. Це призводить до того, що його перестають приймати в тій зграї, яка стала для нього рідною. Але саме в цей час в справу втручається щасливий випадок. Ману, який спостерігав за своєю сім'єю, вберігає стрижів і чайок від серйозної небезпеки. ©Kino4ua Ману 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?