Kino4ua.com
PG-13

Білал

Рік:
Ор. назва:
Bilal: A New Breed of Hero
Країна:
ОАЕ, США, Швейцарія
Категорія:
Режисер:
Хуррам Х. Алаві, Айман Джамал
Тривалість:
01:49:39
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) КОЛОБОК
«Білал» - це арабській пригодницький анімаційний фільм, автори якого розповідають свою версію діяльності життя Білала ібн Рабаха, що був одним з головних сподвижників пророка Мухаммеда (p.b.u.h). Творці, вивчивши писання що збереглися і дійшли до наших днів про його життя, пропонують глядачеві історію від його ранніх років і до самої старості.

А починається все з того, що мрійливий і люблячий фантазувати хлопчик з чарівним голосом і палаючими очима зростає у щасливій, люблячої і турботливої сім'ї, оточений розумінням і увагою. Здається, що їх сім'я досягла такої ідилії, яку практично неможливо порушити. Але все змінюється в той момент, коли несподівано з'являються вершники-чужинці, що викрадають дитину з метою подальшого його продажу в рабство.

Потрапивши в інший світ, про який він ніколи не знав, про який він ніколи не чув, дитина виявляється шокованим від того, що бачить. З цього моменту він розуміє, що його оточують жадібні і жорстокі люди, а виживає найсильніший. Почавши роботу над своїм внутрішнім духом, він розуміє, що рано чи пізно справедливість заговорить його устами.

Дивіться анімаційний фільм «Білал» на нашому сайті і ви отримаєте можливість зануритися в історію, де одна людина виступає проти цілої системи. ©Kino4ua Білал 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?