Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Моя академія героїв (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Boku no Hero Academia
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Наґасакі Кенджі
Тривалість:
00:23:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Події anime мультсеріалу «Моя академія героїв» починають розвиватися в унікальному світі, де кожна людина сильно відрізняється від тих, що оточують. Вся справа в тому, що практично всі люди, що народилися в цьому світі, в процесі дорослішання отримують неймовірні здібності і можливості, які оточуючі називають «примхами». Саме вони відрізняють одних від інших. Кожен, хто отримує такі «примхи», може використовувати їх на благо жителів планети. Але іноді трапляється так, що з'являються діти, у яких немає ніяких вроджених здібностей. Таким виявився і головний герой.

У центрі історії виявляється Ідзуку, простий хлопець, який народився без здібностей. І все могло б бути добре, якби не його амбіції і бажання допомагати оточуючим. Ідзуку хоче стати справжнім героєм, але для цього йому необхідно докладати набагато більше зусиль, ніж іншим ровесникам. Незважаючи на це, він вперто намагається і вирішує вступити в спеціальну Академію.

Хочемо порекомендувати до перегляду або завантаження на нашому сайті онлайн серії мультсеріалу «Моя геройська академія» всім, хто любить фантастичне і пригодницьке аніме. ©Kino4ua Моя академія героїв (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?