Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Я знову тебе кохаю (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Aşk Yeniden
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Ерсой Гюлер
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Бажання закоханих бути поруч один з одним змушує головних героїв - Фатіха і Зейнеп таємно від рідних і близьких втекти з Туреччини в США. Для них не є перешкодою фінансовий стан, головне - бути разом і до кінця, незважаючи на перепони долі. Все було так «солодко», але сірі будні і поява дитини в корені змінюють їх життя. Нові проблеми і турботи викликають постійні сварки і створюють конфліктні ситуації. Тепер головна героїня мріє про одне - повернутися з дитиною в рідні краї. Але доля розпоряджається по-іншому. Через деякий час героям доведеться знову зустрітися і зрозуміти, що вони створені один для одного. ©Kino4ua Я знову тебе кохаю (1, 2 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?