Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

На крок позаду серафима

Рік:
Ор. назва:
Un pas în urma serafimilor
Країна:
Румунія
Режисер:
Даніель Санду
Тривалість:
02:26:33
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
На крок позаду серафима – драматична історія, у центрі сюжету якої знаходиться юнак на ймення Габріель. Він живе у Румунії на початку 90-х років минулого століття. Країна переживає не найкращі часи, оскільки перехід від попереднього устрою до демократії відбувається доволі важко. Габріелю лише 15, він зовсім юний хлопчина, але вже думає про своє майбутнє. Вже зараз він упевнений, що хоче стати священнослужителем, тому і йде навчатись у духовну семінарію. Ставши студентом, головний герой вважає правильним дотримуватись порядків, які встановлені у навчальному закладі, і слухати старших, бо у них є знання і досвід. Але дуже швидко він починає розуміти, що у цьому місці все зовсім не так, як він собі уявляв. Так стається, що юнака і ще трьох його друзів члени шкільної ради називають бунтівниками, і тоді їм стає зрозуміло, що у цьому мікросвіті вижити зможе лише той, хто вміє обманювати і здатен на зраду… ©Kino4ua На крок позаду серафима 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?