Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Двоє - це занадто / Двоє - це вже занадто

Рік:
Ор. назва:
Two Much
Країна:
США, Іспанія
Режисер:
Фернандо Труеба
Тривалість:
01:57:53
Переклад:
Українська мова Багатоголосий, Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм Двоє — це було занадто знято за мотивами роману Дональда Вестлейка режисером Фернандо Труеба. Головний герой Арт Додж (Антоніо Бандерас) мріє розплатитися з усіма кредитами, але поки що виходить накопичити ще більше проблем. На роботі повний штиль, кредитори надсилають рахунки, яке самого хочуть побити за шахрайство. Фільм розповість справді романтичну історію та сподобається всім, хто любить комедії та мелодрами. Рід діяльності Арта однозначно визначити важко, він намагається заробляти тим, що вичитує в місцевій газеті про смерть багатих людей, а потім приїжджає з картиною — начебто напередодні її замовив покійник. Якщо розсудити, схема досить оригінальна, але вона часто дає збій на практиці. І ось на одному з таких завдань Арт знайомиться з Бетті (Мелані Гріффіт), яка після чергової невдачі із картиною рятує йому життя. Своєю веселою вдачею хлопець просто зачаровує дівчину, і вона вже починає планувати дату їхнього весілля. Звичайно, весілля на багатої леді змогло б вирішити безліч проблем, пов'язаних з грошима, якби не одне але. Наш ловелас закохується в прекрасну Ліз, сестру своєї нареченої, яка, крім гидливості, мало що відчуває до Арта. Дівчину цікавить зовсім інший типаж чоловіків, які володіють якостями тонких натур та думками філософа. Ви здивуєтеся, коли дивитися фільм Двоє — це занадто, наскільки може змінюватися людина заради кохання. Дізнавшись у Бетті про переваги її сестри, Арт вигадує брата близнюка, який має допомогти розірвати весілля та підкорити серце сестри. У цій виставі йому допомагає його вірна секретарка, без якої хлопця розкусили б першого ж дня. Але Арт примудряється не лише познайомитися та викликати взаємну симпатію Ліз, а насправді бути іншим, без фальшу. Тим часом Бетті замовляє торт, робить запрошення, нарешті, приміряє весільну сукню, а наречений лише цілими днями мріє про сестру нареченої. Чи наважиться він все розповісти, як є, можна дізнатися, якщо дивитися онлайн як Двоє - це занадто. Адже мало просто закохати в себе людину, важливо при цьому не поранити того, хто любить тебе. ©Kino4ua Двоє - це занадто / Двоє - це вже занадто 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?