Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ед з телевізора

Рік:
Ор. назва:
EDtv
Країна:
США
Режисер:
Рон Ховард
Тривалість:
02:03:11
Переклад:
Українська мова Двоголосий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Героєм комедійного фільму "Ед із телевізора" (EdiTV) є звичайний середньостатистичний житель США Еді Пекурні. Він, як і багато жителів штатів, мріє стати зіркою телеекранів, але він навіть не уявляє, що його мрія може справдитися. Він працює в магазині відеопрокату, вечорами зустрічається з друзями і дуриться зі своїм братом Реєм. У шоу абсолютно немає сценарію, монтажу, а знімаються в ньому звичайні люди. Трансляція відбувається без перерви 24 години на добу. Тепер глядачі можуть стежити за життям молодої людини, бачити, що вона робить на роботі, з ким зустрічається, як проводить свій відпочинок та багато іншого. Шоу отримує величезну популярність, а Еді заслуговують на таку бажану славу. Але незабаром хлопець розуміє, що це стеження не дає йому нормально жити і приймати важливі рішення. Головну роль у фільмі зіграв володар «Оскар» та «Золотого Глобуса» за найкращу чоловічу роль у фільмі «Даласький клуб покупців». ©Kino4ua Ед з телевізора 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?