Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

На південь від раю

Рік:
Ор. назва:
South of Heaven
Країна:
США
Режисер:
Аарон Кешалес
Тривалість:
01:59:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм «На південь від раю» про історію невдахи Джиммі, який 12 років тому займався збройними пограбуваннями. Потрапивши на одному з них, він вирушив до в'язниці. За ґратами герой дізнався, що його подрузі дитинства та коханої поставили смертельний діагноз. Жінка пройшла курс лікування, але лікарі відвели їй лише рік. Провести цей час поруч із любов'ю всього свого життя – єдина мрія Джиммі. Саме про це він говорив на кількох слуханнях щодо умовно-дострокового звільнення. Після чергової зустрічі герой все ж таки домігся свого: його відпустили за умови дотримання всіх правил.

Енні неймовірно рада поверненню коханої людини. Джиммі пообіцяв їй головне: цей рік стане найкращим у їхніх життях. Він також заприсягся назавжди відмовитися від криміналу. Отримавши роботу на будівництві, герой спробував насолоджуватися свободою та можливістю бути поряд з Енні, але всі надії колишнього злочинця зруйновані втручанням офіцера з УДВ. Корумпований Шмідт вчинити йому злочин. При цьому продажний коп ©Kino4ua На південь від раю 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?