Kino4ua.com
HD 720p
R

Мертвий космос: Наслідки

Рік:
Ор. назва:
Dead Space: Aftermath
Країна:
США, Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Майк Діса
Тривалість:
01:17:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUa
Зовсім скоро люди почнуть спокійно "колесити" по всьому космосу, дізнаватися про сусідів, які живуть зовсім поруч. В однієї з таких "поїздок" пропадає корабель "Ішимура". Весь екіпаж не подає ніяких знаків, і люди на Землі вирішують вислати їм на допомогу ще один корабель. Але наступні два так, же пропадають. Лише один з них подає ознаки життя, і вцілілі четверо осіб говорять, що не можуть повернутися назад додому. Що насправді сталося зі зниклими кораблями? І куди поділися інші члени екіпажу з останнього корабля? Що відбувається за межами планети і можливо не варто більше туди лізти? Люди налякані і не можуть дати точних прогнозів про те, що трапиться з ними в найближчі години. Можливо, що вся планета зникне так само, як і кораблі, які були відправлені на допомогу один одному? Всесвіт не дасть відповіді самостійно. ©Kino4ua Мертвий космос: Наслідки 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?