Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Казка про цукрове яблуко

Рік:
Ор. назва:
Sugar Apple Fairy Tale
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Судзукі Йохей
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Dzuski+InariDuB
Переклад:
Російською - Оригінал
У давнину феї правили миром, а люди були у них у підпорядкуванні. Феї були величними та винятковими, адже вони могли прясти солодощі зі срібного цукру. Це тонке мистецтво, яке людям було недоступне. Насолоджуючись красою своєї переваги над людьми, феї вели безтурботне життя. Вони співали пісні, танцювали та бенкетували. Проте самовпевненість їх занапастила. Поки феї насолоджувалися, люди, не шкодуючи сил, готувалися дати відсіч своїм кривдникам. З роками вони ставали злішими і розумнішими. Навчившись поводитися зі зброєю, раса людей негайно перевернула все з ніг на голову. Минав час і все змінювалося. Декому навіть вдалося навчитися ремеслу Срібного цукру. Щороку почали проводитися Ярмарки солодощів, на які зліталися всі умільці, щоб поборотися за звання майстра Срібного цукру. Ось і наша головна героїня Ганна Халфорд має намір будь-що-будь отримати цей особливий і благородний титул! ©Kino4ua Казка про цукрове яблуко 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?