Kino4ua.com
480p
PG-13

100 добрих вчинків Едді МакДауда (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
100 Deeds for Eddie McDowd
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Скотт Макгініс, Шон Естін, Крістофер Коппола, Ґілберт М. Шилтон, Джонатан Уїнфрі
Тривалість:
00:23:54
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Серіал з казковим сюжетом є історією про те, як хлопчисько Едді Макдауда за свої численні витівки і погані вчинки чарами скривдженого доброго чарівника був перетворений в собаку. Однак чарівник залишив йому шанс знову стати колишнім ...
Щоб зруйнувати магічні чари і знайти свою колишню зовнішність, хлопцеві потрібно всього-то зробити сто добрих вчинків. Однак у собачій шкурі зробити це для нього буде вельми непросто. Та й мова його зрозуміла тепер тільки собакам, та й тим, кого він колись образив.
Нашого героя чекає маса курйозних ситуацій, в які він потрапляє, намагаючись повернути собі людську подобу. І ніхто не хоче йому допомагати, крім Джастіна - того, хто більше всіх натерпівся від Едді, коли ще той був людиною. ©Kino4ua 100 добрих вчинків Едді МакДауда (1, 2, 3 сезон) 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?