Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кров і скарб (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Blood & Treasure
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Гай Норман Бі, Холлі Дейл, Таунія Маккірнан, Олрик Райлі, Майкл Діннер
Тривалість:
1 серія: ~ 45 хв.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
По всьому світу відбуваються теракти. Поліції стає відомо, що організатор атак оплачує їх з прибутку, отриманого на чорному ринку з продажу рідкісних творів мистецтва і старожитностей. Його люди розкрадають пам'ятники світової культури, завдаючи шкоди ще й культурної спадщині людства. Слідчим ніяк не вдається вийти на слід зловмисника і перекрити канал постачання цінних стародавніх речей. Поліція пропонує співпрацю двом фахівцям в цій сфері. Один - професор і експерт з антикваріату. Йому на допомогу запрошена найкраща злодійка коштовностей. Працюючи в команді, фахівці високого класу повинні запобігти розкрадання давніх пам'яток і цінностей, перервавши їх поставки на чорний ринок. Їм необхідно визначити особу людини, який організував цей бізнес. ©Kino4ua Кров і скарб (1, 2 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?